2024. május 2. - Zsigmond

Hihetetlen! A rossz szex az igazi?!

A legjobb vágykeltő a pocsék szex. Legalábbis egy vezető német szexuálterapeuta szerint.
2009. március 4. szerda 14:59 - HírExtra
A leghevesebb szerelem elején a szexuális élet is forró, mint egy kitörő vulkán katlanja. Így is van ez rendjén. Ahogy azonban a párok megszokják és megismerik egymást, úgy csitulnak a vágyak és hűl ki szépen az a bizonyos katlan. Mi a megoldás?

Ulrich Clement német szexuálterapeuta egészen meghökkentő véleményen van. Úgy látja a vágyak újraforrósításához a legjobb, ha pocsék szeretkezéssel kezdik a szerelmesek az együttlétet.

Sokan esküsznek egy zsebkendőnyi vörös tangára, izgató neccharisnyára, vagy romantikus vacsorára. Ezek azonban ósdi módszerek. A német szakember szerint, ha fel akarjuk izgatni egymást, legyünk passzívak. Legalábbis az egyik fél. Ennek célja, hogy dögunalmassá váljon a hempergés.

Ekkor eljöhet ugyanis a pillanat, mikor az egész egy hatalmas nevetésbe torkollik. És ez is a cél! Hogy annyira ciki legyen már a helyzet, hogy a kínos szituáció felszabadult röhögéssé váljon. Azután felszakadnak a gátak, és elszabadulnak a vágyak. A nagy nevetés pedig hatalmas szexhez vezet.

Beke Yvette avagy magyar Pamela Anderson elmondta a Borsnak, nem szívesen választaná a passzív szexet. Ő sokkal inkább hajlamos a másik titkos vágyainak feltérképezésére. A playmate párjával 11 éve él boldogan és a mai napig tudnak egymásnak meglepetést okozni az ágyban.

Hogy a német ötlet valóban működik-e, egyféleképpen derülhet ki: ki kell próbálni.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását