2024. május 3. - Tímea, Irma

Elképesztő! Kétségbe vonják Sebestyén Balázs férfiasságát!

Atyagatya! Sebestyén Balázst egy platformra hozták a férfiassággal és a vonzerővel! Mi történhet még ebben az országban?!
2009. március 19. csütörtök 08:30 - HírExtra
„Sebestyén Balázson élcelődik Liptai Claudia a TV2 házaspárshowjában” – írja a Bors, mi pedig hozzátesszük, hogy nem csak Liptai Claudia, s nem csak a házaspársóba’. Sajnos aki keleb („celeb”)ó, annak tűrnie kell, hogy nem csak ő képvisel felső kultúrát, hanem hasonlóan művelt megnyilvánulások visszafelé is akadnak. Ezt pedig Sebestyén Balázsnak is muszáj tudomásul venni, ha nem akar még visszaülni az iskolapadba.

„A Danubius Rádió és az RTL Klub műsorvezetőjének képmása gyakorta feltűnik a Mr. és Mrs. című produkcióban, ahol rendre Liptai gúnyának céltáblájává válik. Balázs szerint nagy baj lehet a TV2 háza táján, ha ő kell ahhoz, hogy eladják a műsorukat” – világos beszéd, tehát S. B. nem akar kelleni. Tessék ügyvédi irodát nyitni, s akkor biztosan nem fogja a tévékettő ajánlatokkal piszkálni. Biztos a visszavonuláson gondolkodik S. B., mindenki kedvenc médiasztárja.

„Az RTL Klub sztárjának képmása gyakorta feltűnik a konkurens csatorna házaspárshow-jában, azon hírességek között, akikből a produkció hölgyversenyzői választhatnak, kivel helyettesítenék a párjukat” – hölgyek normális esetben férfival. Nadehogy pont Balázzsal? Ízlések és pofonok...

„A műsor háziasszonya, Liptai Claudia maró gúnnyal konferálja fel RTL-es kollégáját, csak nagy ritkán tudja megállni, hogy ne tegyen epést megjegyzéseket. A hazai kereskedelmi televíziózás történetében még sosem volt példa arra, hogy a konkurencia arca megjelenik az egyik riválisnál. Balázst először meglepte, hogy felhasználják a fotóját, később azonban nagyvonalúan napirendre tért a kényszerű szereplés fölött” – na, akkor lehet, hogy Liptainak kiosztották a feladatot, hogy fikázni kell S. B.-t. Így jár, aki bulvárhősnek áll.

„Először elgondolkodtam azon, hogy gázsit kérjek tőlük, de tekintettel a TV2 anyagi helyzetére, inkább letettem erről – mondta nevetve a népszerű tévés és rádiós műsorvezetô. A TV2 szóvivője szerint kérészéletűre sikeredett Balázs vendégeskedése” – nicsak, egy jótékony sztár! Biztos sokkal támogatja a rákos gyermekek alapítványát is, ha már a tévékettőt ennyire tolja anyagilag.

”Azért választottuk, mert Magyarország egyik legnépszerűbb tévése, akiről azt gondoltuk, hogy a versenyben szereplő hölgyek nem tudnak majd ellenállni vonzerejének” – mondják a TV2-nél. Balázsról. Mi pedig törölgetjük a szemünket, hogy micsodának nem tudnak ellenállni a hölgyek?! Balázs és a vonzerő…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását