2024. május 3. - Tímea, Irma

Al Pacino Napóleon lesz

Napóleon szerepét fogja játszani az Oscar-díjas Al Pacino következő filmjében, amely egy gyermekkönyv filmadaptációja. A Betsy és a császár című film a britek által Szent Ilona szigetére száműzött császár életének utolsó napjaiban játszódik, és egy 14 éves kislánnyal való kapcsolatáról szól.
2009. április 10. péntek 07:36 - HírExtra
A színész mindig is szeretett volna Bonaparte Napóleon bőrébe bújni, és most teljesül ez az álma ebben a különleges változatban, amelynek semmi köze sincs a császár valódi életrajzához - írja a The Hollywood Reporter című lap.

A filmet John Curran (Színes fátyol) rendezte, a forgatókönyv a Stato Rabin által írt gyerekkönyv alapján készült. A történet főszereplője Betsy Balcombe tizennégy éves angol kislány, akinek családja szállásolja el a szigeten a híres-hírhedt vendéget: a legyőzött és száműzött Napóleont.

A száműzött francia császár és a jelenlétében cseppet sem elfogódott Betsy történetének forgatásához ősszel fognak hozzá.

A közönség addig is láthatja Al Pacinót a filmvásznon, Salvador Dalí, a nagy spanyol festő szerepében, a Dalí és én: A szürreális történet (Dalí and I: The Surreal Story) című filmben, amely idén kerül a mozikba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását