2024. május 18. - Erik, Alexandra

Molotov-koktés és demokrácia

Akik Molotov-koktéllal, újságból kiollózott betűkkel írt levelekkel” fenyegetőznek, azok a demokráciában nem méltó eszközökkel akarják a kormányon lévő párt tagjainak véleményét alakítani, hanem oly módon, melyhez felelősséget érző polgár nem adhatja a nevét - közölte az MTI-vel szerdán Szigetszentmiklós fideszes polgármestere.
2009. április 15. szerda 20:01 - HírExtra
A városban kedden és szerdán is találtak egy-egy Molotov-koktélt.
Szabó József elmondta: Szigetszentmiklós életében példa nélküli, hogy két egymást követő napon is atrocitás érte a helyi MSZP-szervezetet, amit mélyen elítélnek.

A polgármester hozzátette: amint az első eset a tudomására jutott, felkérte a szigetszentmiklósi rendőrkapitányság vezetőjét, hogy mielőbb derítsék ki az elkövető személyét. Ehhez ő maga is minden segítséget megad, hogy megelőzhessék az esetleges hasonló támadásokat.

Szigetszentmiklóson kedden a helyi MSZP-iroda ajtaja előtt találtak egy Molotov-koktélt, amit nem gyújtottak meg, ám az ablakot betörték. Szerdán a helyi önkormányzat MSZP-frakciója vezetőjének városközponti üzlete elé helyeztek ismeretlenek egy hasonló robbanószerkezetet. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását