2024. május 13. - Szervác, Imola

Durva! Gesztesi szégyelli a kisfiát?

Hétfőn született meg Áron, Gesztesi volt feleségének a kisfia. Elég nagy annak az esélye, hogy a színészé ez a gyermek is.
2009. április 17. péntek 11:39 -
Újabb botrány van kibontakozóban, ugyanis Gesztesi Károly volt felesége egy kisfiúnak adott életet a minap, pontosabban hétfőn. Hamarosan haza is költözik a kórházból Nikolett és kisfia a Gesztesi birtokra.

- Hétfőn jött világra a kisfiú, négy kiló tizenöt deka és 58 centivel látta meg a napvilágot. Áronnak nevezték el, és az anyukája nevét viseli. Mindketten egészségesek, és jól vannak, a hétvégén már elhagyhatják a kórházat. – nyilatkozta a Borsnak a Gesztesi család egyik közeli barátja.

Viszont a kórház még mindig nem ad felvilágosítást az anyuka, és gyermeke állapotáról.

- A páciens kitölt egy papírt, melyben többek között az áll, hogy az állapotáról kinek adhat a kórház felvilágosítást. Elvileg semmilyen tájékoztatást nem adhatunk ki, titoktartási kötelezettségünk van. – árulta el a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő szülész-nőgyógyász.

Ebből a leginkább arra lehet következtetni, hogy Gesztesi mindent megtesz, hogy a gyermekét teljes titokban tarthassa. A hallgatással, és a nagyfokú titkolózással még inkább azt sejteti, hogy bizony ő a gyermek apja.

Állítólag annak idején még a nőgyógyászhoz is elkísérte Nikolettet. Gesztesi sejthet valamit, elképzelhető, hogy végig csalta Liptai Claudiát volt nejével?

Az már biztos, hogy a kis Áron a Gesztesi-villában fog élni testvéreivel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

manna
2009. április 17. 16:51
A cikk írója csak örülhet. Valószínűleg soha sem volt kórházban. Legjobb tudomásom szerint mindenki kitölt egy adatlapot aki kórházi ápolásban részesül, hogy kit értesítsenek, kinek adhatnak az állapotával kapcsolatos felvilágosítást.
És ennek semmi köze a titkolózáshoz. Csak egy egészen természetes dologhoz. A magánélethez való joghoz. És ez így van jól.
Persze lehet a cikket a kutya se olvasta volna el (Én se ... mert hát én is csak kiváncsi ember vagyok), ha nem az a címe ami.
A babának, az anyukájának és az apukának bárki is az, pedig sok boldogságot kívánok.
harsanyi.eva
2009. április 17. 15:06
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását