2024. május 17. - Paszkál

Visszatért! Újra színpadon

Hosszú idő után újra színpadon állhat a csodaszép énekesnő Rihanna. Első koncertre Dubaiban kerül sor, lassan megkezdik a jegyeket is árulni. Vajon Chris Brown is megtekinti volt barátnője visszatérését?
2009. április 16. csütörtök 17:59 - Kővári Adrienn
Elérkezett végre az a pillanat, amikor Rihanna újra színpadra áll. A még február nyolcadikán összevert énekesnő, most fog először a nagy közönség előtt dalra fakadni. A koncert nem máshol lesz, mint Dubaiban, a sivatag kellős közepén. Mindenki nagyon izgul, rajongók, szervezők, és Rihanna egyaránt.

Az énekesnő már készül a visszatérésére, hiszen hónapok óta nem hallatott magáról a botrányokon kívül. Megbocsátott, majd szakított, és még új tetoválást is varratott magára, ami nem akármi, hanem egy fegyver.

A koncert május 28-án lesz, több mint 25 ezer jegyet szeretnének eladni a nagy esemény alkalmából a szervezők, ami azért szép kis bevételt hozna Rihanna konyhájára is. Mégsem dolgozott már egy ideje.

A Dubai turizmus szóvivője, Mary Rachelle Cherpak szerint a következő pár napban biztosan, hogy az összes jegy el fog kelni.

Azért semmit sem bíznak a véletlenre, tervezők segítségével létrehozzák a tökéletes fellépő helyszínt. A szóvivő elárulta, hogy egy speciális színpadot fognak felépíteni a sivatagban. Rihanna és a mögötte álló menedzsment semmit sem bíz a véletlenre.

Az énekesnő utolsó koncertje még január 29-én volt, nem csoda, hogy most ekkora a felhajtás. A rajongók már tűkön ülnek, hogy újra láthassák kedvencüket a színpad tetején, már csak az a kérdés, hogy a Dubaiban tartózkodó rajongóin kívül, ki másnak lesz pénze ide elutaznia.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását