2024. május 14. - Bonifác

Babát várnak a sorozat sztárok!

A Grace klinika zűrös, és mindig szerelmes Meredihte gyermeket vár. Ám, nem ő az egyetlen, aki gyermekáldás elé nézhet a valóságban a klinika színészei közül!
2009. április 20. hétfő 14:59 - Kővári Adrienn
A nálunk is nagyon sikeres Grace klinika fiatal orvos növendéke, aki a valóéletben már nem is annyira fiatal, pontosabban 39 éves, gyermeket vár. A dr. Meredith Grey-t alakító, Ellen Pompeo első gyermekét várja férjétől, a zenész producer Chris Ivery-től.

A pár még 2003-ban találkozott először egy zöldségesnél, s hat hónapra rá el is kezdtek randizni egymással. A románc töretlennek bizonyult, hiszen 2007 novemberében az esküvőt is megtartották. A nagy napra New Yorkban került sor, egy zártkörű ceremónia keretében.

Most végre a baba is megérkezik, így végre igazi családot tudhat magáénak a színésznő. Szóvivője, Jennifer Allen elárulta a PEOPLE magazinnak, hogy a hír igaz, és a szerelmesek már nagyon izgulnak.

Érdekes, hogy nem Ellen Pompeo az egyetlen a Grace klinikából, aki gyermeket vár. A sorozatban a féltestvérét alakító, Chyler Leigh is várandós. Férjével már harmadik gyermeküket várják, májusban fog megszületni a kislány.
Forrás: People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását