2024. május 4. - Mónika, Flórián

Most férjhez ment, vagy sem a szőke bombázó?

Sokan úgy hiszik, hogy a hétvégén egybekelt milliárdos szerelmével Uma Thurman, a Kill Bill szexi főszereplője. Hogy ebből most mi az igazság?
2009. április 22. szerda 17:59 - Kővári Adrienn
Úgy tűnik, bekötötték Uma Thurman fejét, legalábbis többen is ezt feltételezik. A hétvégét vőlegényével, Arpad Busson-nal a Bahamákon töltötte. Sokan úgy hiszik, hogy ez nemcsak egy szimpla nyaralás volt, hanem egyenesen nászútra utaztak a szerelmesek.

Újságírók hada próbálta meg utolérni a Kill Bill sztárját, hogy megkérdezzék, tényleg hozzáment-e titokban milliárdos vőlegényéhez, de sem őt, se a szóvivőjét nem sikerült utolérniük. Ekkor jöttek a lesifotósok, akik életcéljuknak tűzték ki, hogy legalább egyszer lekaphassák a színésznőt.

Meg is lett ennek az eredménye, ugyanis úgy tűnik, hogy a gyűrűs ujján viselt egy ékszert, ami eddig nem volt ott. Ezzel sajnos csak az a baj, hogy nem jegygyűrűnek tűnik. Ráadásul az eljegyzési gyűrűje, amit még tavaly júniusban kapott a férfitól az egy nyolc karátos gyémánt ékszer. S, amit most viselt a színésznő egyikre sem hasonlított.

Volt esküvő vagy sem?

Ha mégis megtörtént az esküvő, akkor ez már a harmadik Uma Thurmannek, ugyanis korábban már elvált Ethan Hawke-tól, és Gary Oldman-től is. Reméljük, ha egybe keltek a szerelmesek, akkor ez az esküvő már nem válással fog végződni, arra nem lehetne túl büszke a színésznő.

A PEOPLE magazin készített egy interjút is a párral, melyben többek között arról mesélt a milliárdos, Arpad Busson, hogy mennyire büszke kedvesére és, hogy mennyire szépnek találja. Ezt még hétfő este nyilatkozta a férfi, de esküvőről egy szó sem esett.

Az biztos, hogy igazán szerelmesek egymásba. Mi igaz az esküvőből? Elképzelhető, hogy igaz a titokban egybekelés, mert ki szeretne nagy nyilvánosság előtt férjhez menni, ha már kettő elrontott házasságon túl van? De ez így is van rendjén, Uma Thurman sem a magánélete miatt szeretne a médiában forogni.

Ettől függetlenül mégsem lehet igaz az esküvő híre, mert, ha a hétvége számított a nászútnak, az azt jelenti, hogy még az előtt összeházasodtak. Ezek után már nem lenne mit tagadniuk, hiszen a ceremónia békésen zajlott. De mivel még mindig nem mondanak semmit, elég valószínű, hogy nem került sor az esküvőre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását