2024. május 20. - Bernát, Felícia

Az MSZP pécsi fiaskója nem megyarázható a válsággal

Nem a világgazdasági válság miatt vesztette el a választást Szili Katalin és az MSZP Pécsett, hanem a pécsi emberek döntöttek így, akiket nem lehet tovább félrevezetni.
2009. május 14. csütörtök 06:35 - HírExtra
A Fidesz országos választmányának elnöke a rendezvényen felidézte: Szili Katalin "csúfos vereségét" azzal indokolta a szocialista kampánystáb, hogy a világgazdasági válság győzte le őket.

"Nem a világgazdasági válság verte meg Szili Katalint meg az MSZP-t olyan csúfosan Pécsett, hanem a pécsi emberek, akiket nem lehet tovább félrevezetni, nem lehet tovább manipulálni, nem lehet tovább - elnézést kérek a kifejezésért - hülyének nézni őket, pontosan tudják, milyen helyzetben vannak, mert a saját bőrükön lemérik.

Mert olvasnak újságot, néznek tévét, hallgatnak rádiót, és ma már nem azok a régi szép idők vannak, amikor csak egyfajta hírt lehetett fújni, pontosan fel tudják mérni, hogy az ő problémáikat kik okozták, és kik azok, akik nem segítenek rajta"- fogalmazott Kövér László.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását