2024. május 10. - Ármin, Pálma

A kocsiban esett egymásnak a sztár és a pincérnő

Ronnie Wood és barátnője szenvedélyes szerelemben él. Az egyik éjszakai bárból távozva már a kocsiban egymásnak estek.
2009. május 22. péntek 09:58 - HírExtra
Ronnie Wood a Rolling Stones gitárosa és Ekaterina Ivanova, a volt pincérnő szerelme hevesen lobog. Úgy tűnik ebben nem zavarja őket a röpke negyven évnyi korkülönbség sem.

Ronnie ugyan kicsit elszámította magát, mikor éppen abba az éjszakai bárba vitte gyermekének is beillő húszéves orosz babáját, amelyik felesége legjobb barátjáé. Érkezésükkor mindenki őket bámulta, hiszen úgy falták egymást, mint a tizenévesek. Ez azonban nem tetszett a tulajnak, akit felháborított Ronnie viselkedése. Hivatalosan ugyanis nem váltak még el, a nő két hete nyújtotta be a válópert. Végül a klubvezető hamar kidobatta őket a VIP részlegből.

Ez persze nem igazán zavarta, a hamar kapatossá váló rockzenészt, így a többi vendég közé vegyülve lökte magába a bódító nedűket. Mikor már támogatási-részeggé vált, hazaindult kedvesével, aki készségesen nyújtott neki segéd-kezet.

Az autóba beszállva azon nyomban egymásnak esett az öreg rollingos meg a fiatal pipi. Bizonyosan igaz szerelemről lehet szó, és semmiképp sem Ronnie nem kevés vagyona az orosz lány célja. Aki ilyet feltételezne, az szégyellje magát.

Egyébiránt lassan nem lesz miből kiforgatni a gitárost, hiszen felesége a válás után a vagyon felét szeretné elhappolni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását