2024. május 20. - Bernát, Felícia

Jön a Budapest - Ungvár repülőgépjárat

Repülőjáratot indít Ungvár és Budapest között 2009. június 15-től a Kij Avia Zrt. kijevi légi közlekedési ügynökség és a Malév nemzeti légitársaság.
2009. június 9. kedd 13:56 - HírExtra
Kezdetben az Embraer típusú repülőgép heti két alkalommal - hétfőn és pénteken - indul Ungvárról. A kárpátaljai megyeszékhely és a magyar főváros közötti távolságot a 30 utas befogadására alkalmas gép 45 perc alatt teszi meg - közölte kedden az ungvári ua-reporter.com internetes hírportál. A jelentés szerint a Malév 1965-től tart fenn közvetlen légijáratot Budapest és Kijev, 2002 óta pedig Budapest és Odessza között.

A Kij Avia Zrt. egyesíti a belföldi és nemzetközi repülő- és vonatjegyeket forgalmazó, szállodai szobafoglalást intéző és az ukrán repülőtereken VIP-szolgáltatásokat biztosító legnagyobb ukrán vállalatokat. Az ügynökség emellett szervez teherszállítást, charter repülőjáratokat, jegyeket forgalmaz nemzetközi autóbuszjáratokra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását