2024. június 1. - Tünde

Íme Magyarország legjobb munkahelyei

A Mars Magyarország ismét felkerült a legjobb munkahelyek listájára - tájékoztatta a vállalkozás pr-cége az MTI-t. A Legjobb Munkahely Felmérést globális humán erőforrás tanácsadással és kiszervezéssel foglalkozó Hewitt Associates készítette.
2009. június 13. szombat 11:31 - HírExtra
A régió 11 országában végzett kutatás keretében közel 700 vállalat mintegy 160.000 munkavállalója és 4.000 felsővezetője mondta el véleményét. A kutatók azt vizsgálták, hogy miként ítélik meg a dolgozók munkakörnyezetüket, milyenek a karrier és fejlődési lehetőségek, meg vannak-e elégedve a fizetéssel és kompenzációval, milyennek ítélik meg munkahelyi kapcsolataikat.

A Mars Magyarország Értékesítő Bt. a nagyvállalati kategóriában csakúgy mint tavaly, az idén is bekerült az első tíz közé. A kis- és közép vállalati kategóriában ugyancsak az első tíz között szerepel a Mars csoport másik magyarországi tagja, a Wrigley Hungary Ltd.

A Mars két magyar vállalatának együttes bruttó árbevétele tavaly meghaladta az 50 milliárd forintot. A bokrosi üzem állateledel-gyártással foglalkozik, több mint 800 embernek biztosít munkahelyet. A bokroson gyártott termékek 42 ország piacán találnak vásárlóra, a gyártáshoz kapcsolódó eddigi beruházások összértéke meghaladja a 20 milliárd forintot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását