2024. május 19. - Ivó, Milán

Hajnal a Real ellen is pályára lép?

Hajnal Tamás, a magyar labdarúgó-válogatott és a német élvonalbeli Borussia Dortmund középpályása augusztusban a Real Madrid ellen léphet pályára, miután a spanyol sztárcsapat barátságos mérkőzést játszik az idén 100 éves dortmundi együttessel.
2009. június 17. szerda 12:22 - HírExtra
A Borussiát 1909 december 19-én alapították, a klub vezetői pedig úgy döntöttek, hogy méltóképpen ünnepelik meg a jubileumot, ezért augusztus 19-ére a brazil aranylabdás Kakát és - ha a szerződését aláírják - a szintén aranylabdás portugál Cristiano Ronaldót is a soraiban tudó Real Madridot hívták meg egy ünnepi barátságos mérkőzésre.

Hajnal így közelről figyelheti meg Ronaldo játékát, már csak azért is, mert a két futballista még további két alkalommal lép majd pályára egymás ellen: a magyar válogatott előbb Budapesten, szeptember 9-én, majd Lisszabonban, október 10-én világbajnoki selejtező mérkőzést játszik Portugália ellen az idén.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását