2024. május 2. - Zsigmond

A nemzetközi járatokat érinti a vautassztrájk

Az olasz vasúton 2009. július 5-én 21 órától július 6-án 21 óráig Friuli tartományban sztrájkolnak, és ez érinti Magyarország és Olaszország között közlekedő nemzetközi vonatok forgalmát is - közölte a MÁV Zrt.
2009. július 1. szerda 14:57 - HírExtra
Tájékoztatásuk szerint a sztrájk idején forgalomkorlátozásra kell számítani, így például július 5-én az olaszországi Velencéből 21.27-kor Budapestre induló vonat Venezia S.L. és Villa Opicina állomások között nem közlekedik. A Budapestről Velencébe július 5-én menetrend szerint 16.35-kor induló járat Villa Opicina és Venezia S.L. állomások között nem közlekedik.

Az utasok az Olaszországba, illetve az Olaszországon át irányuló, valamint a visszaútra szóló előreváltott jegyeikkel az utazásról lemondhatnak. A jegyeket lemondási záradékkal kell ellátni.

A Magyarországon váltott jegyek, és ebben az esetben az ülőhelyjegyek is, valamint egyéb helybiztosítások kezelési költség levonása nélkül visszatéríthetők. A külföldön váltott jegyeket fel nem használás esetén szintén a fenti lemondási záradékkal kell ellátni. Ezeknek a jegyeknek visszatérítését az utasok a jegykiadó ország ezzel megbízott szolgálati helyein kérhetik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását