2024. május 20. - Bernát, Felícia

Freire Szilvi véresre kaparta magát

Freire Szilvi meg akar válni megunt tetoválásától. Az orvosi beavatkozások nem éppen zökkenőmentesek, hiszen a szépség allergiás az orvos által használt szerre.
2009. július 13. hétfő 16:59 - HírExtra
Orvosi beatvatkozásra szánta el magát a volt szépségkirálynő! Megrémülnünk azért nem kell, hiszen Szilvi semmilyen betegségben nem szenved, csak a megunt tetoválását kívánja eltűntetni. Már a negyedik kezelésén van túl, de ami a legrosszabb, hogy a szépség érzékeny arra szerre, amit az orvos az orchidea halványítására használ.

Többször véresre kaparta már lábát, ami miatt alaposan elnyúlnak a kezelések, mert meg kellett várni amíg a seb begyógyul. Szilvi alaposan megjárta, hiszen nemcsak a mű készítése, hanem eltűntetése is nagy fájdalommal jár. Ennek ellenére mégis sajnálja színes virágát.

– Nem volt egyszerű meghozni ezt a döntést, hiszen évekig az életem része volt. Sajnos már nem tetszett, hiszen közelről szép volt, de távolról már csak egy pacának tűnt. – mondta a szépség a Blikknek. Ha nem tudják teljesen eltűntetni a tetoválást, akkor egy nonfiguratív ábrával lesz eltakarva, melyet Szilvi már meg is álmodott.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását