2024. május 20. - Bernát, Felícia

Ciki Obamáné?

Az amerikai elnök Barack Obamának a jelek szerint jobban oda kellene figyelni feleségére, hiszen a First Lady húzásai többször kellemetlen helyzetet szültek.
2009. július 14. kedd 16:59 - HírExtra
Felháborította a közvéleményt az amerikai elnök Barack Obama feleségének rongyrázása. Amerika első emberének neje, ugyanis többmillió forintos táskával feszített Dmitrij Medvegyevék társaságában. Obama oroszországi tárgyalására természetesen családja is követte, de arra nem számítottak, hogy egy ruházati kiegészítő miatt kerülnek bele a híradásokba.

A fekete aligátorbőr táska, melyet Obamáné pechére a gyártó VBH nevű olasz divatcég felismert és természetesen világgá kürtölt megközelítőleg 6 ezer dollárba (1,19 millió forint) kerül. Amerikában többen megjegyezték, hogy a gazdasági válság kellős közepén ez nem kis modortalanságra és nem törődömségre utal. Nem beszélve arról a díszes ékszerről, mely a First Lady nyakában díszelgett.

A Fehér Ház próbálta menteni a helyzetet és egy közleményt adtak ki, melyben leírták, hogy egy egyszerű lakktáska volt látható Obamáné kezében, melynek értéke 875 dollár (173 ezer forint) és az ékszer is csak utánzat. Hozzá kell tennünk, hogy ennek a feltűnő nyakéknek a másolata is 600 dollárba (120 ezer forint) kerül.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását