2024. május 19. - Ivó, Milán

Megműtik a sztárjátékost

Pénteken megműtik Marian Hossát, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Chicago Blackhawks szlovák csatárát, aki emiatt nem biztos, hogy felépül az október 2-i idénynyitóra.
2009. július 24. péntek 23:05 - HírExtra
Az ötszörös All-Star játékos július 1-jén írta alá 12 évre szóló 62,8 millió dolláros szerződését a Chicagóval, és bár a klubnál tudtak vállsérüléséről, abban reménykedtek, hogy nem kell megoperálni.

"Miután egyeztettem a családommal és a csapattal, nem volt kétséges, hogy ez lesz a megfelelő döntés" - mondta Hossa. - "Régóta szeretnék a Blackhawks-nál jégkorongozni. Azért is döntöttem a műtét mellett, mert így százszázalékos állapotban tudom majd elkezdeni chicagói karrieremet."

Michael Terry csapatorvos szerint Hossa felépülése négy hónapig tart majd, így valószínűleg nem szerepelhet a Florida Panthers elleni nyitómérkőzésen, október 2-án.

A 30 esztendős jégkorongozó 2008-ban a Pittsburgh Penguins gárdájával veszítette el a Detroit Red Wings ellen megvívott Stanley Kupa-döntőt, majd a Detroithoz szerződött, amellyel az elmúlt szezonban ugyancsak szerepelt a fináléban, ám korábbi csapata, a Pittsburgh ezúttal győzni tudott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását