2024. május 8. - Mihály

Elfogták a "csuklyás rablókat"

Elfogta a rendőrség azt a két férfit, akik hétfőn éjszaka törtek be egy sajóbábonyi házba, az ott lakó idős asszonyt telefonzsinórral megkötözték, pénzt követeltek tőle, majd néhány tízezer forinttal távoztak - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.
2009. augusztus 4. kedd 12:21 - HírExtra
A csuklyát viselő tettesek kevéssel éjfél előtt törték rá a ház ajtaját az egyedül élő 72 éves asszonyra, az ágyában fekvő nőt telefonzsinórral megkötözték, majd megfenyegették, ha nem mondja meg, hol tartja a pénzét, megölik - ismertette az eset részleteit Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rablók néhány tízezer forintot kaparintottak meg, illetve a pénztárcával és a benne lévő bankkártyával távoztak. Az idős nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A zsákmányt nem sokáig élvezhették, a rendőrök egy óra alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 és 17 éves helybéli fiatalokat, akik egy sajóbábonyi ház pincéjében rejtőzködtek.

Mindkettőjüket őrizetbe vették és a rendőrség előzetes letartóztatásukat kezdeményezi - mondta Gaskó Bertalan.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását