2024. május 3. - Tímea, Irma

Bevallotta: gyermeket vár a szöszi színésznő!

Terhes a Grace klinika szexis sztárja, Katherine Heigl. Karrierje csúcsán döntött úgy, hogy harminc évesen gyermeket szül szerelmének.
2009. augusztus 26. szerda 16:29 - Kővári Adrienn
Sokak kedvenc színésznője, aki nálunk a Grace klinikával lett híres, gyermeket vár. Katherine Heigl már harminc éves, de csak most várja első babáját férjétől, Josh Kelleytől. Ők maguk jelentették be az örömhírt, a szerelmesek még 2007. december 23-án házasodtak össze, karácsony előtt. A hír teljesen igaz, annyira várják már a csöppség érkezését, hogy már babaholmikat is vásároltak a minap Beverly Hillsben.

A történet érdekessége az, hogy tavaly még örökbe fogadni szeretettek volna, s egyes források ezt meg is erősítették. Állítólag egy koreai gyermeket akartak magukhoz venni. A pletykák szerint már az ügynökséget is kiválasztották, mert mindenképp legálisan szerettek volna babához jutni. Sejthetjük, hogy a hír nem teljesen volt igaz, mert azóta sincsen egy gyermekük se.

Mégsem koreai babájuk lesz?

A National Enquirer hozta le anno a hírt, hogy a szerelmesek kiválasztották a számukra megfelelő ügynökséget, és már a papírmunkával is végeztek. „Már eldöntötték, hogy örökbe fogadnak egy gyermeket, jelenleg ezt tartják a legjobb ötletnek. Katherine rengeteg moziban szerepel mostanában, egy terhesség most nem férne meg a karrierje mellett.” – közölte le a National Enquirer.

Az igaz, hogy az utóbbi években rengeteg siker produkcióban helyet kapott a színésznő. Eleve a Grace klinika szöszi sztárja, akiért milliók rajonganak, s szurkolnak a karakterének. Tavaly megcsodálhattuk a 27 idegen igenben, a legújabb filmje pedig a The Ugly Truth, amiben Gerard Buttlerrel szerepelt együtt.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását