2024. május 2. - Zsigmond

Végre! Léteznek a földönkívüliek!

Mióta várt az emberiség erre a pillanatra! Fantáziánk vagy a valóság szüleményei? - eddig nem tudtuk. De most végre valahára lehullt a fátyol. Most már nem kell a kisgyerekeknek ágy alá bújni, vagy fejbúbig betakarózni. El kell fogadniuk. Az űrlények léteznek.
2009. augusztus 27. csütörtök 08:19 - Kanizsai Ádám

A primitív dogon törzs hihetetlen csillagászati ismerete

Mégis a leglehetetlenebb és legmegmagyarázhatatlanabb az afrikai dogon törzs tudásanyaga. A nép ősi körülmények között, sárkunyhókban él, állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkozik. Tagjai írástudatlanok, csupán szóban örökítik mítoszukat.

A kutatók a Holdraszállás után kezdtek érdeklődni a dogon néprajz után. Kiderült, hogy a törzs csillagászati tudása páratlan, ráadásul olyan részletesen ismerik a galaxis hozzánk közel eső szeletét, hogy azt csupán az "ott jártak" magyarázat elégíti ki. Mitológiájuk szerint az első ember a Szíriusz csillagcsoportból, az űrből jött. Érdekes belegondolni, hogy ezt a tudást csupán szóról szóra terjesztették.

Külön szavaik vannak a bolygókra, a csillagokra és a holdakra. Tudják, hogy a Nap a saját tengelye körül forog és a bolygók és holdak más csillagok körül keringenek. (Pedig még a távcsövet sem ismerik). Ismerik a szabad szemmel látható bolygókat, de a Jupiter négy holdjáról is tudnak, melyeket először Galilei fedezett fel és szabad szemmel teljesen láthatatlanok. Ismerik a Szaturnusz gyűrűit is, de legjobban a Szíriuszt.



"Ez a világ alapjainak alapja" - mondják. Úgy tartják a Szíriusz három bolygóból áll és a földi életre nagy jelentősége volt. Clark 1862-ben fedezte fel a Szíriusz-B-t, mely egyike a hozzánk legközelebb eső csillagoknak, szabad szemmel mégis láthatatlan. "A kisebbik csillag a Szíriusz körül kering. Egy fordulat időtartama 50 év" - állítják.

Olyan dolgokat mondanak, melyeket földi szem nem láthat, csupán űrhajóból. Kétszázhatvanhat csillagkonstellációt ismernek, többet, mint a hajós nemzetek összes csillaghajósa valaha - és ezeket saját jeleikkel le is rajzolják. Ez a tudás rengeteg kérdést szül.

Filmek, irodalom, babonák foglalkoznak a földi élet és idegen civilizációk kapcsolataival. A világon mindenki tisztában van azzal, mi is az a "kis szürke". Vannak, akik félnek, vannak akik várják a találkozást, egyesek szerint segíteni jönnének, mások rombolást jósolnak. A maják által jósolt 2012-es megváltozott állapot ("világvége") kapcsán is felmerült az űrszekerek kérdése.

Bizonyíték

A Mexikóban talált élőlény valóban nagyon különleges. Nincs hozzá hasonló az egész Földön. Vagyis eddig nem találtak. A vizsgálat ugyan már két éve folyik, mégis csak most hozták nyilvánosságra a felfedezést és a képeket. Vajon miért? A Mexikóban talált kis, majomtestű élőlénynek nagyon fejlett agya van, kis gyökér nélküli fogai és hüllőszerű szervei.

Ismét csak az UFO-kutatók állnak ki teljes vállszélességgel amellett, hogy a talált lény csakis az űrből jöhetett. A média és a tudomány természetesen megint szkeptikus.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását