2024. május 19. - Ivó, Milán

Megdőlt a nézőcsúcs

Megdőlt az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának nézőcsúcsa vasárnap, miután 105.121 néző látta a helyszínen a Dallas Cowboys-New York Giants mérkőzést.
2009. szeptember 21. hétfő 11:18 - HírExtra
A hazaiak új arénájában óriási meccset vívott egymással a Nemzet főcsoport (NFC) keleti divíziójának két élcsapata. A pontgazdag mérkőzésen a 2008-as bajnok vendégek Lawrence Tynes utolsó másodpercben lőtt 37 yardos 3 pontos mezőnygóljával nyertek 33-31-re.

A Cowboys Stadiumban rendezett meccs az Arizona Cardinals-San Francisco 49ers összecsapás csúcsát adta át a múltnak: a Mexikóvárosban játszott találkozóra 103.467 néző volt kíváncsi.

Még egy rekord született a 2009-es szezon második fordulójában: a jelenleg a Minnesota Vikings csapatát erősítő Brett Favre ugyanis sorozatban 271. mérkőzésén volt kezdő. A veterán, 39 éves irányító remek játékkal ünnepelte pályafutása újabb mérföldkövét, a Detroit Lions ellen 2 touchdown-átadással (hatpontos gól) vezette együttesét 27-13-as győzelemre.

A játéknap egyik legmeglepőbb eredménye Chicagóban született, ahol az első fordulóban nagyon gyengén játszó helyi Bears legjobb védője, Brian Urlacher hiányában is nagy csatában, 17-14-re legyőzte a címvédő Pittsburgh Steelerst, melyből szintén hiányzott az egyik legjobb védőjátékos, Troy Polamalu.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását