2024. május 9. - Gergely

Lagzi Lajcsi: vége!

Ennyi volt, vége: Lagzi Lajcsi befejezi mulatós műsorát a Story TV-n. Vajon mihez kezd ezután a mulatós zene koronázatlan királya?
2009. október 1. csütörtök 13:00 - HírExtra
Egyre több hírt hallani mostanában Galambos Lajosról, azaz Lagzi Lajcsiról. Egyrészt ugyebár azért, mert nemrég szabadult meg közel ötven kiló súlyfeleslegétől, másrészt pedig azért, mert nemsokára indul új tévécsatornája…

„Közös megegyezéssel bontottuk fel a szerződésemet” – utalt a Story TV-s búcsújára a Blikknek adott nyilatkozatában a zenész. – „Mégpedig azért, mert egy saját tévécsatornát fogok elindítani. Teljes békében és barátságban búcsúztunk el egymástól, közel három évet töltöttem el ott Szuperbuli műsorokat és óriási nézettséget gyártva a csatornának” – tette hozzá a lakodalmas zene legnagyobb magyar egyénisége.

„Eljött az ideje, hogy kipróbáljam magam, saját tévécsatornát indítok január elsejétől Dáridó Tv névvel. Szórakoztató, mulatós zenei csatorna lesz, megígérem, hogy nem hagyom cserben a rajongókat, és sok meglepetéssel rukkolok elő, sőt még tehetségkutatót is indítunk” – mesélt terveiről Lajcsi. – „A TV2-vel közös tulajdonában van a Dáridó száznyolcvanöt adásának archívuma, tervei szerint azokból is biztosan fel fog használni anyagokat, hiszen azok az adások elképesztő nézettséget generáltak. Ez életem legnagyobb médiavállalkozása, olyan csapat van mellettem, a barátaim és a munkatársaim, akikkel bátran vágok neki ennek a nagy feladatnak. Boldog lennék, ha egy közepes tévécsatornát jó nézettséggel tudnánk működtetni" – mondta reményteljesen Galambos.

Vajon képes lesz egy működőképes, profitot hozó csatornát összehozni a zenélésben kétségkívül nagy tapasztalattal bíró Lajcsi?
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását