2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Viharkárok: háztetőt repített el a szél

Lerepítette egy felújítás alatt álló panelház állványzatának néhány pallóját az erős szél kedden Székesfehérváron, a Sarló utcában; a lezuhanó deszkák két gépkocsit megrongáltak - mondta az MTI-nek a rendőrség.
2009. október 13. kedd 15:55 - HírExtra
Az állványzat megerősítésének, valamint a helyszíni vizsgálatnak az idejére lezárták az utcát - mondta Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szokásos napi tíz helyett kedd délutánig már több mint százszor kellett kivonulniuk a viharkárok elhárítása miatt a tűzoltóknak Békésben - közölte az MTI érdeklődésére a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.

Elmondta: az esetek döntő többségében fakidőléseknél kellett segédkezniük a munkatársainak. Szeghalomban viszont a Vasút utcában megrongálódott egy tető, Gyulán a belvárosban homlokzati vakolat hullott az utcára, míg Tótkomlóson leszakadt egy bádogtető.
A katasztrófavédelem munkatársai megerősített ügyeletet tartanak, ami azért is szükséges, mert a megyei ügyelet délután 2 órakor még 20-30 olyan bejelentést fogadott, amelynek a helyszínére mostanáig nem tudtak kivonulni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását