2024. május 19. - Ivó, Milán

A BKV megküldött minden iratot

A BKV megküldött minden, a rendőrség által kért iratot a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak - mondta szerdán az MTI-nek Kocsis István, a BKV vezérigazgatója.
2009. október 14. szerda 17:26 - HírExtra
A BKV több tízezer oldalnyi dokumentumot küldött meg elektronikus, illetve nyomtatott formában, ezek 61 cégnek a BKV-val kötött több mint száz szerződését és egyéb iratát tartalmazzák. Úgy tekintik, hogy az adatszolgáltatásnak eleget tettek a kért dokumentumok megküldésével, ha "új, releváns papír" kerül a birtokukba, haladéktalanul elküldik a BRFK-nak - mondta a vezérigazgató.

A Népszabadság hétfői számában megjelent cikkben Bodnár Zsolt, Budapest főkapitányának bűnügyi helyettese azt mondta: ha ésszerű határidőn belül nem kapják meg a kért iratokat, akkor maguk mennek értük, és lefoglalják azokat.

A közlekedési társaság hétfőn erre azzal reagált, hogy folyamatosan küldik a BRFK-ra a bekért iratokat, és eddig minden kérést messzemenően, a lehető legrövidebb időn belül teljesítettek.

A BRFK szeptember 16-án kereste meg faxon a BKV-t, hogy a jelenleg is folyó eljáráshoz 61 cég, illetve magánszemély szerződését, a hozzájuk tartozó egyéb iratokat, valamint a belső ellenőrzés által készített dokumentumokat juttassa el a rendőrséghez.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását