2024. május 3. - Tímea, Irma

Könnyed reggeli a hídon

Több ezren reggeliztek vasárnap Sydney-ben a Kikötő hídon, amelyet erre az alkalomra lezártak a forgalom előtt és most először gyepszőnyeggel borítottak be.
2009. október 25. vasárnap 18:24 - HírExtra
Az ausztrál metropoliszban minden év októberében megrendezésre kerülő élelmiszer fesztivál keretében reggelizett mintegy hatezer koránkelő az acélszerkezetű híd füvén.
A szerencséseket egy élelmiszeripari cég által rendezett sorsoláson választották ki, mintegy 45 ezren jelentkeztek, hogy részesei lehessenek a páratlan eseménynek. A résztvevők nem csak a saját maguk által hozott hazait fogyaszthatták el a szabad ég alatt, hanem Új-Dél-Wales állam legjobb élelmiszergyártóinak müzlijeit, joghurtjait, süteményeit is megkóstolhatták, és harmonika, trombita, valamint zongora szó mellett élvezhették a napfelkeltét, miközben körülöttük tehenek legelésztek.

"Csodálatos dolog a hidat ebből a szemszögből látni. Általában az ember az autójában ül, amikor átkel rajta" - lelkendezett az egyik résztvevő.

Nathan Rees új-dél-walesi miniszterelnök annak a reményének adott hangot, hogy a kora reggeli hídpiknik a jövőben fesztiváljuk részévé válik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását