2024. május 20. - Bernát, Felícia

A Fidelitás vizsgálódik a szélsőséges megnyilvánulás ügyében

A Fidelitas kedd este összeülő etikai bizottsága tárgyalja a blogjában szélsőségesen megnyilvánuló, a bűnözés egyes formáit mentegető, bátorító bejegyzéseket tevő tagjának ügyét, akit várhatóan kizárnak majd soraikból - mondta az MTI-nek Ágh Péter, a Fidelitas elnöke.
2009. október 27. kedd 20:10 - HírExtra
Ágh Péter az illetőt nem nevezte meg, mert - mint mondta - nem közszereplő, nem politikus, és nem is a szervezet választott tisztségviselője.

A Fidesz ifjúsági tagozata MTI-hez eljuttatott közleményében az üggyel kapcsolatban azt írta: "a Fidelitasban eddig sem volt és ezután sem lesz kettős mérce; az alkotmányosság, a törvényes rend és a józan ész politikája szervezetünk alapértékei".

A dokumentum rámutatott: "a szélsőségesség, a törvénytelenségre buzdítás minden formáját következetesen elítéljük, és a leghatározottabban fellépünk ellene, érkezzen jobb- vagy baloldalról". A Fidelitas elnöksége ezért javaslatot tett az ügyben érintett tag azonnali kizárására.

Ugyanakkor felszólították az MSZP-t, hogy hasonló gyorsasággal távolítsa el soraiból a "díszzsidózó" V. kerületi képviselőjét, Pásztor Tibort, a "zsidózó és cigányozó" XIII. kerületi képviselőjét, Döry Miklóst, valamint Gyurcsány Ferencet, aki "erkölcsileg vállalhatatlan módon, minden nap egy olyan villából indul pénzt osztogatni az MSZP-s holdudvarnak, amelyet kétszeresen, előbb a nyilasok aztán a kommunisták koboztak el zsidó tulajdonosától".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását