2024. május 8. - Mihály

Mel Gibsonnak kislánya született?

Állítólag megszületett Mel Gibson filmszínész és Oksana Grigorieva orosz előadóművész kislánya, bár az internetes jelentést eddig még nem erősítette meg a sztár környezete.
2009. november 2. hétfő 11:53 - HírExtra
A RadarOnline.com portál értesülése szerint a gyermek pénteken jött a világra, néhány héttel korábban a vártnál. Az 53 esztendős Gibson májusban árulta el, hogy gyermeket vár a barátnője.

A filmsztár három éve külön él feleségétől, Robyntól, aki idén áprilisban válókeresetet nyújtott be ellene. A házaspárnak hét közös gyermeke van.

A színész-rendező korábban Jay Leno tévéműsorában beszélt arról, hogyan ismerkedett meg Grigorievával. Az egykori modell, aki az utóbbi időben énekes és zongorista karrierjét építgeti, tavaly Gibson Icon Records nevű lemezcégénél vette fel készülő albumát, így kerültek kapcsolatba egymással.

A Beautiful Heartache című lemez idén jelent meg.A 39 éves Grigorievának már van egy kamasz fia, aki a Bond-sztár Timothy Daltonnal való együttélésének gyümölcseként született.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását