2024. május 2. - Zsigmond

Megszülettek Szellő ikrei

A híradós volt menyasszonya életet adott egy lánynak, és egy fiúnak. Annyira nincsenek már jó viszonyban, hogy a csöppségek az anyuka nevét kapták meg.
2009. augusztus 27. csütörtök 11:29 - HírExtra
Megszülettek Szellő István gyermekei, de sajnos már hónapok óta szakított vele a barátnője, így nem lehet teljes a híradós öröme. Volt szerelme egy egészséges kislánynak, Mannának, és egy fiúnak, Alennek adott életet. Szellőnek már van két fia, szintén előző kapcsolatokból.

A boldog anyuka, Naim Renáta és a picik jól vannak, az ikrek teljesen egyforma mérettel jöttek a világra: mindketten ötven centivel, és 2650 grammal születtek.

Érthetetlen szakítás

A szerelmesek még kapcsolatuk csúcspontján el is jegyezték egymást, de mikor kiderült, hogy Renáta várandós akkor megromlott a viszonyuk. Szellő István nem örült annyira az ikreknek, s ezzel nagyon megbántotta menyasszonyát. Ugyanis a híradós nem egyszer mondta, hogy két fia mellé, nagyon szeretne egy kislányt is.

Ennek ellenére Szellő István megengedte, hogy a gyerekek az ő nevét kapják, gondoskodni is szeretne róluk, és mindenképp egy jó kapcsolatra fog törekedni. Azonban a hírek szerint a fiatal anyuka máshogy döntött: a babák inkább az ő vezetéknevét viselik.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását