2024. május 3. - Tímea, Irma

Mégsem alkoholista Kovácsovics Fruzsina?

Ki kéri magának Fruzsina, hogy alkoholista lenne! Nem tagadja a fotót, ami róla készült, de elmondása szerint csak rossz színben akarták feltüntetni.
2009. augusztus 26. szerda 17:29 - HírExtra
A napokban az egyik napilap azt állította Kovácsovics Fruzsináról, hogy alkoholista. Ehhez a hírhez egy képet is mellékeltek, amin az énekesnő egy piás üveggel pózol. Sok rajongó, és aggódó szülő szisszent fel ennek a képnek a láttán: Fruzsina tényleg alkoholista lenne?

A Tabu Tv felkereste a fiatal énekesnőt, aki elmesélte, hogy is történt valójában ez az alkoholos történet. „Egy tavaly nyári képről van szó. Gárdonyban poénkodtunk, amikor ezt lefotózta valamelyik haverom, és most beküldték a Blikknek. Innen is nagyon szépen köszönöm a jóakarómnak!" – mesélte Kovácsovics Fruzsi. Azt tudni lehet, hogy ez a kép tízezer forintot ért meg valakinek.

Semmit sem tehetett a kép ellen

„Egyáltalán nem jó dolog, amit ez az újság művel. Engem felhívtak, és gyakorlatilag nem tudtam erre mit mondani, mert igazából ez egy hülyeség, de ennek ellenére mindenki tudja jól, hogy nem lehet kérni, hogy ne menjen le egy anyag: ami lemegy, az lemegy.” – bosszankodott a fiatal énekesnő, aki azért annyiban megnyugodott, hogy a barátok, ismerősök ismerik őt, és nem hiszik el, amit leírt az újság.

Azért is abszurd ez a helyzet, mert ma már teljesen elfogadott, és természetes az, ha egy fiatal megeszik pár pohár, üveg alkoholt. Fruzsi elmúlt már tizennyolc éves, így semmi szokatlan sincs abban, ha ő is iszogat néhanapján. Ettől még senki sem lesz alkoholista. Az már más kérdés, hogy ezzel milyen példát mutat fiatal rajongóinak, talán ezért is fakadt ki az énekesnő a kompromittáló fotó miatt.

A Tabu Tv riportja Kovácsovics Fruzsinával

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását