2024. május 18. - Erik, Alexandra

Idén is keresik "Miskolc gyémántjait"

Egy hét múlva, november 13-án eldől, ki, vagy melyik egyesület, közösség lesz idén Miskolc gyémántja; a Miskolci Gyémántok Alapítvány vasárnap (november 8.) éjfélig várja a borsodi megyeszékhely lakóinak ajánlását a jutalmazandókra.
2009. november 6. péntek 17:43 - HírExtra
Az alapítvány az idén immár 11. alkalommal várja a miskolciak ajánlását a Miskolci Gyémánt díjra - interneten vagy sms-ben lehet személyekre, egyesületekre, közösségekre voksolni. A "gyémántokról" döntő kuratórium az adatok feldolgozását követően választja ki a három díjazottat, az elismerést november 13-án gálaműsor keretében adják át a miskolci Művészetek Házában.

Káli Sándor, az alapítvány elnöke azt mondta: az alapítvány célja a miskolci tehetségek és példaértékű tevékenységek, kezdeményezések támogatása; "azoknak az elismerése, akire mi, miskolciak büszkék lehetünk."

A gyémántdíjasok tábora már népes és nívós: köztük van a Miskolcról indult Latabár színészdinasztia, az Edda Művek, a Ködmön Táncegyüttes, a Miskolc Dixieland Band, a Miskolci Szimfonikus Zenekar, V. Molnár Judit operaénekes, Biros Péter vízilabdázó, a Miskolci Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság, az Avasi Gimnázium, a Bem József Általános Iskola, a Miskolci Spider Felderítő és Speciális Mentőcsoport, a Diósgyőri Kertbarátok Egyesülete, a Deszkatemplom Baráti Köre.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását