2024. május 18. - Erik, Alexandra

Varga nem kezd a Pool ellen - íme az összeállítás!

Herczeg András, a Debreceni VSC vezetőedzője kijelölte kezdőcsapatát a 20:45 órakor kezdődő, Liverpool elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre: Varga József ezúttal csak a kispadon kapott helyet, Mirsad Mijadinoski pedig először lép pályára a BL-ben.
2009. november 24. kedd 19:00 - HírExtra
Herczeg keddi döntése nyomán a hajdúsági együttes 4-2-3-1-es felállásban kezdi a találkozót a Poleksic - Bodnár, Mészáros, Mijadinoski, Fodor - Szélesi, Kiss - Szakály, Czvitkovics, Laczkó - Rudolf összeállításban.

"Varga a BL- és a bajnoki összecsapások mellett a felnőtt és az U21-es válogatottban is szerepelt, rengeteg mérkőzés van a lábában, emiatt a fáradtság jelei látszanak rajta" - indokolta a védekező középpályás kihagyását Herczeg a DVSC-TEVA hivatalos honlapján.

Mijadinoskit a nyáron igazolta a hajdúsági alakulat, s a svájci-macedón védő eddig egyetlen NB I-es találkozón, a Kecskemét ellen kapott szerepet.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását