2024. május 10. - Ármin, Pálma

A két szemfényvesztő: Jolie és Pitt

Egy kanadai újságíró öt éven át figyelte Angelina Joliet és Brad Pittet, állítása szerint az álompár már rég nem boldog egymással. A pár ezzel mit sem törődik, tovább játsszák megtévesztő színjátékukat. Valamiből élni kell.
2009. december 8. kedd 11:48 - HírExtra
Brad Pitt, és Angelina Jolie duettjét öt esztendőn keresztül kémlelte egy kanadai zsurnaliszta, aki majdnem ezer, az „álompár” állítólagos közeli ismerőseivel beszélgetett, mielőtt megírta róluk a minden részletre kiterjedő könyvét.

„Brad Pittnek sosem volt ilyen jó szexpartnere, mint Jolie. A színésznő ezzel fogta meg, ezzel tudta elcsábítani a feleségétől, Jennifer Anistontól. A forrásaim szerint az elején 18-20 órát töltöttek el az ágyban.” Jelentette ki a könyv írója Ian Halperin, aki szerint ennek a boldog, „elszexelgetős” időnek már vége, hiszen a pár már csak a kameráknak boldog.

„Úgy veszekszenek, mint a kutya és a macska. Szinte mindenen összeszólalkoznak, a gyerekek öltözködésétől a politikáig. A legnagyobb baj azonban Brad rajongása a marihuánás cigiért és az alkoholért. Jolie ugyanis gyűlöli a füvet, és emiatt már többször megfenyegette a pasiját.” Közölte a szerző, aki forrásként a párocska hajdani házvezetőnőjét, és sofőrjét jelölte meg.

„A leírások szerint Angelinának olyan a természete, mint egy kobrának. Ráadásul mindent ellenőrizni akar, és mindenkit manipulál. Nem rosszindulatú, de nem bírja, ha valami nem úgy történik, ahogy ő kitalálta.” Az író állítása szerint az egész együttlétük nem más, mint egy nagy hollywoodi „valóságshow”, ami által Pitték mindenképpen bizonyítani kívánják, hogy ők az igazi álompár. Legutóbb, egy nyilvános rendezvényen is kéz a kézben jelentek meg a publikum előtt.

A pár még mindig egy saját maguk által kialakított rózsaszín világban él, még akkor is, ha a sűrű fekete fellegek már rég megjelentek a műplanétájuk kicsiny horizontján: a kapcsolatuknak egy, másfél éven belül vége van. Bár a könyv már egy ideje a piacra került, ők még mindig nem reagálnak a leírtakra, tovább játsszák saját színdarabjukat, még akkor is, miután ez már teljesen hiteltelené vált.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását