2024. május 6. - Ivett, Frida

Friderikusz fogja vezetni a Mokkát

Az ismert tévés visszatér a képernyőre és a TV2 reggeli műsorában fogja boldogítani a nézőket.
2009. december 8. kedd 10:23 - HírExtra
Friderikusz Sándor visszatérését a Bors szellőztette meg, de a HírExtra információi is megerősítik a hírt.

Előzetesen úgy tűnik a leendő közös munka mindkét fél számára előnyös lesz, ám mégsem volt egyértelmű, hogy sikerül megállapodniuk. Fridi és a TV2 komoly közös múlttal rendelkezik: a tévés az elmúlt hét évben többször is megfordult a kereskedelmi csatorna házatáján, az ő nevéhez fűződik az Osztálytalálkozó, a Gyerekszáj, a Friderikusz Szubjektív, Az én mozim folytatódik és a Fantasztikus Európa című műsor. Fridi legutóbb 2008–ban, a Megasztár 4 zsűritagjaként vendégeskedett a Róna utcában.

Fridi és a csatorna már nyáron közeledett egymáshoz, akkor még mint tanácsadó szerepelt volna. azóta némileg változott a helyzet és végül képernyőre is kerül a Pulitzer-emlékdíjas riporter.

A Bors Fridivel kapcsolatos kérdésére a kereskedelmi tévé titokzatosan válaszolt. „Semmi sem elképzelhetetlen” – mondta Magyar Rita a TV2 szóvivője – „hiszen köztudott, hogy Friderikusz Sándor nagyon jó viszonyt ápol a TV2-vel. A Mokka műsorvezetőivel kapcsolatos végső döntés a jövő hétre várható, a jelöltek között vannak a mostani vendég műsorvezetők is: Pachmann Péter, Tvrtko, és Tilla” – tájékoztatott a szóvivő.

Kárász Róbert tárt karokkal várja a rég-új kollégát. „Jó húzónév lenne Fridi. Már hónapokkal ezelőtt vártuk a megjelenését, hiszen már akkor hallottunk róla, hogy esetleg érkezik. Természetesen örülnék neki, ha Fridi mellett dolgozhatnék, hiszen sokat profitálhatnánk a szakmai tudásából.”

Demcsák Zsuzsáék már azt találgatták, ki legyen Friderikusz társa. „Régóta benne van a pakliban Fridi neve. Az érkezése jót tenne a műsornak, már csak azért is, mert Sándor szakmai híre nem légbőlkapott” – kezdte Demcsák Zsuzsa. „Már többször átrágtuk, hogy kivel lehetne párban, milyen lenne a felállás. Az ő munkatempója, és elhivatottsága egyedülálló. Tvrtkoval is vezettem már műsort, és nagyon jó volt a közös munka. Pachmann Petivel is készült próbafelvétel, neki is örülnék. Erős csapat, nem is tudok választani körülük” – nyilatkozta a műsorvezetőnő.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását