2024. május 18. - Erik, Alexandra

A Fidesz szerint a Gyurcsány-Bajnai-korszak a hibás

A Fidesz szerint a Gyurcsány-Bajnai-korszak felelős azért, hogy rendőrök súlyos bűncselekményeket követnek el Magyarországon.
2009. december 12. szombat 12:55 - HírExtra
"Az elmúlt években a kormány porig rombolta a rendőri állomány anyagi, erkölcsi és társadalmi megbecsültségét. A Gyurcsány-Bajnai-korszak politikája vastagon felelős a közbiztonság romlásáért" - tartalmazza a legnagyobb ellenzéki párt MTI-hez szombaton eljuttatott közleménye a csütörtökön a főváros XVIII. kerületében elkövetett gyilkosságra utalva, melynek egyik gyanúsítottja egy rendőr.

A Fidesz szerint "eddig nem látott mélységbe" süllyed Magyarországon a közbiztonság, az emberek biztonságérzetét alapjaiban rendíti meg, ha a bűn üldözésére felesküdött rendőrök maguk követnek el súlyos bűncselekményt.

A helyzetet tovább rontja, hogy Gyurcsány Ferenc "hű bizalmasát" nevezik ki rendészeti miniszternek néhány hónappal a választások előtt - tartalmazza a Lázár János, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke által jegyzett közlemény.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását