2024. május 17. - Paszkál

Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthon Alapítványnál

Az Állatok Karácsonya elnevezésű rendezvényre várják az állatbarátokat a NOÉ Állatotthon Alapítvány munkatársai szombaton Budapesten.
2009. december 12. szombat 07:05 - HírExtra
A legnagyobb ajándékot idén az alapítvány gondozásában élő rókák és borzok kapják, hiszen ezen a napon nyílik meg az 570 négyzetméter alapterületű Rókarezervátum. Itt azok a rókák és borzok élhetnek majd, akik szüleiket elvesztve még kölyökkorukban kerültek az otthonba. A kézhez szokott állatoknak nem lenne esélye az életben maradásra a szabadban - közölte az intézmény az MTI-vel.

A karácsonyi ünnepségen részt vesznek a gondozott kutyák, macskák, a gazdasági udvar lakói, mosómedvék, emuk, lovak és Akác kutya is, akit nyáron több késszúrással életveszélyesen megsebesítettek.

A szervezők arra kérnek minden érdeklődőt, hogy ajándékozzák meg az otthonban élő állatokat és helyezzék el a nekik szánt ajándékokat szombaton a karácsonyfa alatt. A kívánságlistán szerepel nyakörv, póráz, hám, kutyakefe, junior száraztáp, HLD gyógytáp, gallér műtött kutyáknak, macskaalom, pellet, száraztészta, rizs, rágcsálóeledel, nyúleledel, madáreledel (papagáj, kanári, pinty, galamb), féreghajtó kutyáknak, nejlon szájkosár (azaz szájbekötő harapós kutyáink kezeléséhez), tűzifa, Nizoral tabletta, Vetoryl és Glutamax májvédő tabletta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását