2024. május 17. - Paszkál

Schumacher visszatér - Pozitív reakciók

A Forma-1 világában pozitívan reagáltak arra a hírre, hogy három év szünet után visszatér a versenyzéshez a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher, aki a 2010-es szezonban a Mercedes GP pilótája lesz.
2009. december 23. szerda 18:40 - HírExtra
Norbert Haug, a Mercedes alelnöke:
----------------------------------
"Hét világbajnoki címe egyetlen másik pilótának sincs, 91 győzelme sincs senki másnak, Michael minden tekintetben jobb minden versenyzőnél."

Ross Brawn, a Mercedes csapatfőnöke:
------------------------------------
"Michael fantasztikus rekordokat állított fel a Forma-1-ben, amelyek önmagukért beszélnek. Nagyon várom már, hogy újra együtt dolgozzunk. Úgy érzem, ezzel a felállással rendkívül erősek leszünk, mivel Michaelben és Nicóban (Rosberg) ötvöződik a tapasztalat, a fiatalság és a sebesség."

Lewis Hamilton, a McLaren 2008-as világbajnok brit pilótája:
------------------------------------------------------------
"Nagyszerű dolog, hogy Michael visszatér a Forma-1-be. Ő egy legenda, remek fickó, boldog vagyok, hogy lehetőséget kapott arra, hogy ismét a világ legjobb munkáját végezze, azaz Forma-1-es versenyző legyen. Még juniorként figyeltem Michaelt ahogyan versenyez, reméltem, hogy még itt lesz, amikor én elkezdem. Nagyon várom már, hogy ismét a pályán lássam őt."

Nico Rosberg, Mercedes istálló német pilótája, Schumacher jövendőbeli csapattársa:
---------------------------------------------------------------
"Fantasztikus, hogy Michael visszatér és hogy a csapattársam lesz. Hatalmas kihívás számomra, hogy minden idők egyik legnagyobbjával versenyezhetek. Biztos vagyok benne, hogy semmit sem veszített a sebességéből, és remek csapattársak leszünk."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását