2024. május 2. - Zsigmond

Quimby-karácsony Dunaújvárosban

Hazai pályán, Dunaújvárosban karácsonyozik a Quimby: a magyar alternatív szcéna élcsapata szombaton a helyi főiskola csarnokában mutatja be frissen megjelent "köztes" lemezét, a Lármagyűjtögetőt.
2009. december 25. péntek 12:39 - HírExtra
A Quimby idén nem hagyományos stúdióalbumot készített, hanem előbb megjelentetett egy ötszámos maxit (Ajjajjaj), a napokban piacra dobott Lármagyűjtögetőn pedig három új dal mellett újra értelmezett régiek is szerepelnek.

Utóbbiak elsősorban legutóbbi sorlemezükről, a négy évvel ezelőtt kiadott Kilégzésről valók, innen három dalt (Homo defektus, Ventilátor blues, Magam adom) is elővettek. A Lármagyűjtögető egy DVD-t is tartalmaz, ezen koncert- és akusztikus felvételek, valamint egy werkfilm található.

A szombati koncerten a Quimby vendége a Pentele Ska Club lesz. A zenekar arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a koncert után január-februárban "téli álomra" vonulnak, nem terveznek fellépéseket. Addig is az idén készült Ajjajjaj és Nice Day című számokra forgatott klip után két továbbit készítenek, az egyik egy feldolgozott régi Quimby-dal filmje lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását