2024. június 2. - Kármen, Anita

A Real és a Barca átigazolási harca

Ugrásszerűen megnőtt a kereslet Sergio Canales iránt: a Racing Santander februárban 19 éves tehetségét szíves-örömest leigazolná a spanyol futballbajnokság mindkét óriásklubja, a Real Madrid és az FC Barcelona, de vinné az élvonal két olyan jeles csapata is, mint az FC Sevilla és az Atletico Madrid.
2010. január 12. kedd 14:40 - HírExtra
A Marca című sportnapilap keddi értesülése szerint a tinédzser azt követően került még inkább a "közbeszerzési" érdeklődés középpontjába, hogy a hétvégi bajnoki fordulóban az ő két góljával győzött a Racing 2-1-re a bajnoki tabellán harmadik Sevilla otthonában.

Canales támadó középpályást játszik együttesében, és Spanyolországban egyértelműen őt tartják az idény nagy felfedezettjének. Vonzerejét ráadásul növelheti ama tény, hogy idén júniusban lejár a szerződése santanderi klubjánál, amely viszont érthetően ragaszkodik hozzá, s mielőbb hosszabbítani szeretne vele.

A játékos apja azt nyilatkozta, hogy a Real lehet a befutó, miután sportigazgatója, Jorge Valdano megígérte: a legjobb javaslattal egyenértékű ajánlattal állnak elő ők maguk is. Ráadásul a spanyol királyi gárda vezérkara az alku részeként kész lenne egy évre kölcsönben mostani csapatánál hagyni Canalest.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását