2024. május 18. - Erik, Alexandra

Idén is csak egy NFL-meccs lesz Európában

A tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) elvetette azon tervét, hogy idén az eddigi egy helyett két meccset rendezzen Európában.
2010. január 25. hétfő 17:00 - HírExtra
Tíz napja jelentették be, hogy október 31-én - immár sorozatban negyedik éve - a Wembley stadionban kerül sor egy találkozóra, méghozzá a San Francisco 49ers-Denver Broncos összecsapásra.

Roger Goodell, az NFL első számú vezetője azzal indokolta az eredeti elképzelések módosítását, hogy jelenleg nincs kollektív megállapodás a 2011-es szezonra vonatkozóan, márpedig ez a legfontosabb megoldandó probléma. Amennyiben ugyanis nem születik megállapodás, jövőre elmaradhat a szezon. Hozzátette, a jelenlegi gazdasági helyzet sem kedvez annak, hogy még egy meccset Európában bonyolítsanak le.

Megjegyezte, továbbra is célja a ligának, hogy további egy találkozót Nagy-Britanniába vigyen, de a jelenlegi körülmények között ennek nincs itt az ideje.

Az eddigi három, Wembleyben rendezett találkozón egyformán telt ház volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását