2024. május 18. - Erik, Alexandra

Fidesz: összeért az adathamisítási ügy a BKV-botránnyal

Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője ezt arra reagálva mondta fővárosi sajtótájékoztatóján, hogy az MTI szocialista politikusok által megerősített értesülése szerint Katona Tamás pénzügyi államtitkár indulhat a tavaszi választáson Hagyó Miklós helyett Budapest 18-as számú választókerületében az MSZP egyéni képviselőjelöltjeként.
2010. február 3. szerda 15:55 - HírExtra
Szijjártó Péter úgy fogalmazott: Katona Tamás "az adathamisítások és adateltitkolások egyik kulcshelyszínén" volt az egyik vezető, hiszen 2004 óta államtitkári rangban szolgál a Pénzügyminisztériumban.

Mint mondta, az Országgyűlés költségvetési bizottságának keddi ülésén a gazdaság valós adatainak 2006-os meghamisításáról és eltitkolásáról szóló állítást Katona Tamás semmilyen módon nem tudta megcáfolni, "csak kétségbeesett magyarázkodásra tellett tőle".

Katona Tamás is Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök embere - közölte a fideszes politikus, aki úgy látja, azzal a hírrel, miszerint a pénzügyi államtitkár lehet a jelölt Hagyó Miklós helyett, bebizonyosodott, hogy az MSZP ma még mindig Gyurcsány Ferenc pártja, még mindig az ő emberei kapnak lehetőséget, azok, "akiknek már nem lenne a közéletben, a politikában helyük".

Hagyó Miklós a BKV-ügyek miatt kedden mondott le az egyéni képviselőjelöltségről, a budapesti lista befutó helyéről és fővárosi közgyűlési mandátumáról, de megtartotta jelenlegi parlamenti mandátumát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását