2024. május 5. - Györgyi

Nincs Bocsi! Bochkor megsértődött és kivonult a stúdióból

Azt hinnénk, hogy akik 15 éve vezetik együtt Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorát, semmivel nem tudják meglepni egymást. Ehhez képest...
2010. február 12. péntek 09:39 - HírExtra
Összebalhézott Bochkor Gábor Boros Lajossal és Voga Janival, mert nem adtak neki igazat Léderer Ákos sportriporterről folytatott vitában. Mint ismert, a Sport Klub közvetítője az Alba Volán–Jesenice hokimeccset kommentálta, mikor két játékos, Gasper Susanj és Nagy Gergő öszszeverekedett egymással.

Léderer a bunyót is szokásos vehemenciájával tolmácsolta, sőt, magából kivetkőzve drukkolt a magyar hokisnak, miközben a másik játékos vérző fejjel igyekezett az ütések ellen védekezni. Az azóta már több tízezres hallgatottsággal bíró mérkőzésjelenet tegnap a Bumerángben is téma a volt.

A balhé akkor kezdődött, mikor Bochkor Gábor lejátszotta a közvetítés szövegét társainak és a hallgatóknak. A bejátszás után megkérte Vogát, Borost és mindenkit, akit hallgatta az adást: álljanak fel tisztelettel, és óriási tapsot Léderer Ákosnak! Majd hangos Ákos! Ákos! kiáltást hallatott.

Ekkor azonban meglepődve tapasztalta, hogy Boros nem éljenez vele együtt. Bochkor: Mi van, mi a baj, Lajos? Boros: Nem volt elég tárgyszerű! Bochkor: Mi van, hülye vagy? Boros: Nem tetszett, hogy a végén a pártatlanságát elvesztette! Bochkor: Mi van? Mitől legyen pártatlan? Gyerekek, ezt most csak én látom így? Én ezt most nem értem...Mi a probléma ezzel? Ő Nagy Gergőnek szurkolt ebben a bunyóban! Ez álszenteskedés, amit ti csináltok! -emelte hangját lédereri magasságokba ekkor már Bocsi.

A Léderer azt közvetíti, amit te érzel! Ha nem így érzitek, hagyjuk abba a rádiózást! Voga: Ő ne szurkoljon! Hanem közvetítsen! - a balhé nem csillapodott.

Végül Bochkor nagy dérrel-dúrral kivonult a stúdióból, azt kiabálva: nem tud közösséget vállalni társaival.

Persze senki ne vegye túl komolyan a „veszekedést". Aki rendszeres hallgatója a Bumerángnak, tudja: csak egy szokásos kis műbalhét rendezett a három rádiós...
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

H.K.
2010. február 12. 12:03
Megjátszott volt? Boros és Voga amúgy is Magyarellenes volt születésétől fogva, ez köztudott. Végül is csak erősítették maguk felé az ellenszenvet.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását