2024. május 16. - Mózes, Botond

Fidesz-KDNP: eddig 850 ezer kopogtatócédulát gyűjtöttek

Eddig mintegy 850 ezer ajánlószelvényt gyűjtött össze a Fidesz-KDNP országosan - jelentette be Nyitrai Zsolt szerdán Budapesten.
2010. február 17. szerda 13:51 - HírExtra
A Fidesz operatív igazgatója sajtótájékoztatóján azt mondta, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy "soha nem volt ilyen nagy igény a változásra".

Kérdésre hozzátette, ajánlószelvényeket eddig még nem adtak le jelöltjeik a helyi választási irodákban, ami tudatos is a részükről, de - mint mondta - a leadás folyamatos lesz.
A Fidesz-KDNP célkitűzése kétmillió darab ajánlószelvény összegyűjtése. Ezzel kapcsolatban Nyitrai Zsolt megjegyezte, nem szeretnének számháborúba, versenybe bocsátkozni, a céljuk az, hogy minél több emberrel találkozzanak az ajánlószelvény-gyűjtés március 19-ig tartó időszakában.

Nyitrai Zsolt tájékoztatása szerint nagyon sokan személyesen viszik be az ajánlószelvényüket a Fidesz választókerületi irodáiba, és érezhetően sokan vannak azok is, akik az interneten keresztül jelezték, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjeit támogatnák ajánlószelvényükkel.

A politikus szólt arról is, hogy az ország szinte mindegyik választókerületében voltak olyan tapasztalataik, hogy "álfideszesek" - a választókat megtévesztve, a Fidesz nevével visszaélve - ajánlószelvény-gyűjtéssel próbálkoznak.

Az MTI azon kérdésére, hogy eddig hány feljelentés született "álfideszes" ajánlószelvény-gyűjtők ügyében, Nyitrai Zsolt úgy válaszolt: az adott helyeken a jelöltek, illetve a választókerületi munkatársak megtették az ezzel kapcsolatos intézkedéseket; pontos számot nem tudott mondani.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását