2024. május 14. - Bonifác

Téli olimpia: magyarok a jégen

A műkorcsolyázó Sebestyén Júlia és az alpesi síző Bene Márton is bemutatkozik a vancouveri téli olimpia keddi - magyar idő szerint szerda hajnalig tartó - versenynapján, amelyen öt számban hirdetnek győztest.
2010. február 23. kedd 11:04 - HírExtra
Az első ötkarikás eseményén résztvevő Bene óriás-műlesiklásban lesz érdekelt, amelynek első futamára 18:30 órától kerül sor - a magyar síző a 102 induló közül 79.-ként siklik -, majd a 22 órakor startoló második kör után az aranyérem is gazdára talál. Sebestyén közép-európai idő szerint szerda hajnalban lép jégre a női műkorcsolyázók rövidprogramjának 27. indulójaként.

Gyorskorcsolyában a férfiak 10 ezer méteres versenyszámában avatnak bajnokot, míg sílövészetben a női váltók 4x6 km-en mérik össze erejüket. A női síakrobaták között az olimpiákon első alkalommal osztanak érmeket krosszban, északi összetettben pedig a csapatok viadalában hirdetnek győztest.

Curlingben a férfiak és a nők is befejezik a selejtezőket, míg a férfi jégkorongozók már a negyeddöntőbe jutásért harcolnak. Magyar idő szerint szerda hajnalban elrajtol a női kettesbobosok versenye is, amelyben a négy futamból kettőt rendeznek meg ezen a napon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását