2024. május 16. - Mózes, Botond

Kaká a BL-döntőben találkozna a Barcelonával

Kaká, a Real Madrid brazil légiósa azt szeretné, ha csapata az FC Barcelonával találkozna a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében.
2010. március 9. kedd 08:02 - HírExtra
"Tudom, hipotetikus a felvetés, ám óriási lenne, ha összejönne ez, a spanyolok, illetve valamennyiünk számára álomszerű finálé - nyilatkozta a fővárosi elitklub dél-amerikai ásza. - A Madrid tízedik BL-diadalát gyűjthetné be, ráadásul a meccset nálunk, a Bernabeu Stadionban rendezik. Nekem az a véleményem, hogy a jubileumi siker lehetőségének motiválnia kell bennünket, nem pedig nyomasztania. Csak így juthatunk el a csúcsra.

Én már játszottam győztes és vesztes BL-fináléban, tudom milyen nehéz eljutni addig az egyszeri és felejthetetlen pillanatig, amikor az ember a feje fölé emeli a trófeát."
A Real Madrid a nyolcaddöntő első mérkőzésén 1-0-ra kikapott az Olympique Lyon otthonában. A visszavágót szerdán rendezik a Bernabeu Stadionban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását