2024. május 21. - Konstantin

Tévedésből szavaztak a politikus helyett

Nem tartózkodott a Fővárosi Közgyűlés üléstermében Horváth Csaba, a szocialisták képviselője, amikor az egyik szavazás alatt mégis voksoltak a gépével.
2010. március 11. csütörtök 14:49 - HírExtra
Csomós Miklós (Fidesz) a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén kérdést tett fel, miként lehetséges, hogy a volt szocialista főpolgármester-helyettes gépével szavaztak, miközben Horváth Csaba nem tartózkodott a teremben.

Az ellenzéki politikusok nevetve fogadták Horváth Csaba válaszát, aki azt mondta, hogy a kérdéses szavazás időpontjában valóban nem volt a teremben, így vélhetően az asztalán lévő sok papír közül valamelyik csúszott rá a szavazógombra.

A helyzetet Devánszkiné Molnár Katalin, az MSZP frakcióvezető-helyettese próbálta feloldani. A szocialista képviselő azt mondta, hogy amikor hallotta, hogy szavazásra kerül a sor, berohant a terembe és megnyomott egy gombot, vélhetően nem a sajátját.

György István (Fidesz) erre úgy reagált, hogy a parlamentben ilyen eset miatt már mondott le képviselő. Hozzátette, hogy Devánszkiné Molnár Katalin magyarázatát elfogadják, de Horváth Csabáét elfogadhatatlannak tartják, „mert hülyének néz minket”.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását