2024. május 18. - Erik, Alexandra

Kiszel Tünde a házasságot fontolgatja

Kiszel Tünde elmondta, hogy jelenlegi párjával, Károllyal sokkal komolyabb a kapcsolata, mint az utóbbi időben bárkivel. A műsorvezető úgy véli, jelenlegi párja nagyon jólelkű és intelligens ember.
2010. március 19. péntek 09:29 - HírExtra
Tünde elmondta, hogy már régebb óta ismerik egymást Károllyal, azonban kapcsolatuk csak két hónapja fordult komolyabbra. Szabadidejükben sokat találkoznak, a férfi már Donatellával is megismerkedett. Játszóházban is voltak együtt, és úgy tűnik, hogy a kislány elfogadta édesanyja új udvarlóját. A nyilvánosságnak nemrégiben bemutatott férfiről ráadásul kiderült, hogy Máriási Józsefnek, a Szomszédok egykori Böhm bácsijának az unokaöccse.

Az ismert médiaszemélyiség azt is elárulta, hogy Károllyal bizony szó esett már házasságról is. Sőt, a műsorvezető az elől sem zárkózik el, hogy Donatellának kistestvére szülessen. Ezennel legalább biztosra tudnánk, hogy ki is a gyerek apja.
Forrás: Storyonline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását