2024. május 19. - Ivó, Milán

Úszó Eb: mennyi az annyi?

Valószínűleg május végén, június elején kezdődik majd a jegyek és a bérletek árusítása az augusztusi magyarországi úszó, műugró, szinkronúszó és hosszútávúszó Európa-bajnokságra.
2010. április 20. kedd 19:28 - HírExtra
A szervezők keddi tájékoztatása szerint a 6, 8, illetve 12 euróba, illetve az ennek megfelelő forintösszegbe kerülő jegyeket az interneten lehet majd először megvásárolni, mégpedig a www.nso.hu weboldalon. Emellett akárcsak 2006-ban, az idén is az IBUSZ irodáiban zajlik majd a hagyományos értékesítés.

A belépők árusítása az Európai Úszó Liga (LEN) jóváhagyását és a további szerződések megkötését követően indulhat. A bérletesek a napi belépőket váltókhoz képest féláron láthatják az eseményeket.

A balatonfüredi hosszútávúszó viadalok, amint a budapesti délelőtti előfutamok, illetve selejtezők megtekintése ingyenes.

Az Eb-n augusztus 4. és 8. között rendezik a szinkronúszó és a hosszútávúszó versenyeket, az úszás és a műugrás pedig augusztus 9-én, hétfőn kezdődik. Immár végleges, hogy az úszóelőfutamok 9.30-tól esedékesek, míg az elődöntők és a döntők 17 órától zajlanak a margitszigeti Széchy Tamás-komplexumban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását