2024. május 17. - Paszkál

"Kombijegyet" vezetne be a BKV

Rendezvényekhez kapcsolódó, úgynevezett kombijegyeket vezet be a BKV, amelyeket az adott rendezvény belépőjével együtt lehet használni.
2010. május 5. szerda 17:18 - HírExtra
Priegl Gábor, a BKV értékesítési igazgatója a jegytípust bemutató szerdai budapesti sajtótájékoztatón elmondta: két típusa van ezeknek a jegyeknek, az egyik az eseti, a másik az időszaki. Az eseti jegy egynapos események (koncert, színházi előadás) belépőire adható ki, ennek ára 640 forint, de a szervező dönthet arról, hogy ezt nem építi be a jegyek árába. Kifejtette: ezen jegyekkel 2 órával az esemény előtt és után korlátlan átszállással lehet használni a BKV járatait Budapest határain belül.

Az időszaki jegy többnapos rendezvényekre vehető igénybe és 4-23 százalékos kedvezményt biztosít.

Priegl Gábor elmondása szerint a belépőjegyre ragaszható hologramos matricát csak gazdasági társaságok, vagy jogi személyek vásárolhatják meg. Ezért a BKV jegypénztáraiban nem fogják árusítani a matricát. Hozzátette: több rendezvényszervezővel is kapcsolatban vannak és folyamatosan tárgyalnak a kombijegyekről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását