2024. május 11. - Ferenc

Mourinho és a Gudjohnsen vulkán

José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának a vezetőedzője úgy vélte, nem "tisztelik eléggé" Olaszországban. "Nem a pénz, meg a szerződés érdekel" - szögezte le a portugál tréner. "Inkább személyes elégtétel lenne, hogy elismerjenek és tiszteljenek egy ilyen futball-országban."
2010. május 19. szerda 09:16 - HírExtra
Azzal a felvetéssel kapcsolatban, hogy elvállalja-e a Real Madrid vezetőedzőjének posztját, Mourinho azt mondta, a Bajnokok Ligájának szombati madridi döntője után gondolkodik két-három napot és aztán meghozza a döntését.

Mourinho egy kérdésre azt válaszolta, jelen pillanatban inkább az foglalkoztatja, hogy jut el a spanyol fővárosba a vulkánkitörés miatt kialakult légtérzárlat ellenére.

"Halvány fogalmam sincs mi a neve, szóval a Gudjohnsen vulkán miatt aggódom" - mondta a luzitán tréner, majd hozzátette: "Egyszerűbb, ha így hívom, ugyanis képtelen vagyok megjegyezni a nevét."

Az edző az Eyjafjöll-tűzhányót keverte szándékosan össze az izlandi Eidur Gudjohnsennel, aki Mourinho játékosa volt a Chelsea együttesében.

A tréner a milánói kék-feketékkel megnyerte a bajnokságot, az Olasz Kupát. Az Internazionale a BL-döntőben a Bayern Münchennel mérkőzik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását