2024. május 4. - Mónika, Flórián

Ellátta a rablók baját a nyugdíjas bokszoló

Késsel és vasvillával védte feleségét és futamította meg a rájuk törő álarcosokat a 75 éves Laci bácsi. Az idős férfi korábban bokszolt, így tudta megfutamítani a rablókat.
2010. június 11. péntek 10:02 - HírExtra
Bezúzták az ajtót egy jakabszállási tanyán a rablók, berontottak, egyikük az ágyon ülő Laci bácsi, a másik a fekvő Juliska néni fejére sújtott karókkal. Csakhogy a 75 éves öregúr, aki fiatalon bokszolt, nem hagyta magát. Kést kapott elő a párna alól, és támadója felé szúrt. Közben a Juliska nénit szorongató támadót is derékba szúrta. Aztán vasvillára „váltott”, a támadók felé döfködött.

„Ütöttem, vágtam és szidtam őket. Nem tudom, megsérültek- e, de elkiáltotta magát az egyik: „Hé, kés van nála!”, közben a régi székünkkel, meg fásládánkkal védekeztek. Aztán a másik rabló felordított: „Hozom a pisztolyt, lűdd agyon!” és kifutottak.”
– meséli a részleteket Laci bácsi.

A kecskeméti rendőröknek hónapokba telt, de megtalálták a támadókat. A 32 éves K. Norbert és a 38 esztendős T. Zoltán komoly priusszal rendelkező bűnözők: tudták, legalább 600 ezer forint lehet a tanyán. ATM-ek kiszakítása miatt fogták el végül őket, ekkor hazták őket összefüggésbe a két éve történt rablási kísérlettel is. Vádat emelt ellenük az ügyészség.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását